The MagicBox Forums  

Go Back   The MagicBox Forums > Console Specifics > Sony Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-12-2002, 12:25 AM   #1
alsa
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 2
Bloody Roar 3 DEbug Mode

i know the code to axxess the debug mode in Bloody Roar 3 . but i didnt know how to use it ?



plzzzz
alsa is offline   Reply With Quote
Connect With Facebook to "Like" This Thread

Old 09-12-2002, 12:27 AM   #2
Overlord
Akuma to odorou
 
Overlord's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: You're All Beneath Me.
Posts: 2,049
+__Overlord___/ __/ _/

This only works on the Japanese version, is that the version you have?
__________________

We seem to have juxtaposed an impasse here.
Overlord is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2002, 01:02 AM   #3
alsa
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 2
Bloody Roar 3 DEbug Mode

i have the japanese version . just as shown in website i press the L2 and O button. thats all

but i seen so many option such as shiba select and any thing

plzz help . some of the website said this debug mode an editing tool for Bloody Roar 3. Body of the characters like Uranus and other can be authored thats all.


Any instruction on how to use this mode will accept.



thanx


ps ths
alsa is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.