The MagicBox Forums  

Go Back   The MagicBox Forums > General Topics > PC / Games / Internets Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-09-2012, 09:39 PM   #1
Dj Jimmi Zero
Registered User
 
Dj Jimmi Zero's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,169
My games for Windows Live is broken!

I tried to boot up Super Street Fighter IV: Arcade Edition on Steam last week, it didn't work. So I uninstalled it and installed it later only to get the same result, I then tried Bulletstorm, both Batman titles and Dead Rising 2 only to get the game crashing right after starting. I've uninstalled and re-installed GFWL, Windows Live Messenger and IE9 to no avail, does anyone have any ideas?
__________________
PSN ID: DjJimmi Windows Live: Dj Jimmi 0

Ganguro Gals fo Life!
Dj Jimmi Zero is offline   Reply With Quote
Connect With Facebook to "Like" This Thread

Old 09-09-2012, 09:57 PM   #2
Drunken Savior
Registered User
 
Drunken Savior's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 19,488
What error messages, if any, are you getting?
__________________

Games I'm hyped for
The Last of Us Part 2, RE2 Remake, The Last Night

Current Platforms:
PC (i7-7700K, 16GB, GTX 980Ti), Wii U, PS4
Drunken Savior is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2012, 10:53 PM   #3
Northeastmonk
Registered User
 
Northeastmonk's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Nebraska
Posts: 2,991
I haven't had any error message since I got FWL.

I did some searching..


Quote:
yeah, it crashes trying to sign in to live.

I see the application error, but I don't see anything that says fault bucket

There is an event ID: 1000

This is what was in the description box:

Faulting application flight.exe, version 1.1.0.30041, faulting module nvappfilter.dll, version 2.2.0.6531, fault address 0x0000a467.

I'm guessing that has something to do with my nvidia drivers?

There is also this in a box at the bottom labeled Data:

0000: 41 70 70 6c 69 63 61 74 Applicat
0008: 69 6f 6e 20 46 61 69 6c ion Fail
0010: 75 72 65 20 20 66 6c 69 ure fli
0018: 67 68 74 2e 65 78 65 20 ght.exe
0020: 31 2e 31 2e 30 2e 33 30 1.1.0.30
0028: 30 34 31 20 69 6e 20 6e 041 in n
0030: 76 61 70 70 66 69 6c 74 vappfilt
0038: 65 72 2e 64 6c 6c 20 32 er.dll 2
0040: 2e 32 2e 30 2e 36 35 33 .2.0.653
0048: 31 20 61 74 20 6f 66 66 1 at off
0050: 73 65 74 20 30 30 30 30 set 0000
0058: 61 34 36 37 0d 0a a467..


Edit: I did some searching and seen that it was Nvidia driver that belonged to nforce access manager. When I installed my chipset drivers, I didn't realize I had installed this type of firewall.

I uninstalled this, and it's working fine now.

Thanks for the help, wouldn't have known to look there.
http://forums.steampowered.com/forum....php?t=2823262

If that doesn't help. Check out multiple threads on the good search.
http://www.google.com/#hl=en&safe=of...w=1762&bih=824

Northeastmonk is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.