View Single Post
Old 09-09-2012, 10:53 PM   #3
Northeastmonk
Registered User
 
Northeastmonk's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Nebraska
Posts: 2,991
I haven't had any error message since I got FWL.

I did some searching..


Quote:
yeah, it crashes trying to sign in to live.

I see the application error, but I don't see anything that says fault bucket

There is an event ID: 1000

This is what was in the description box:

Faulting application flight.exe, version 1.1.0.30041, faulting module nvappfilter.dll, version 2.2.0.6531, fault address 0x0000a467.

I'm guessing that has something to do with my nvidia drivers?

There is also this in a box at the bottom labeled Data:

0000: 41 70 70 6c 69 63 61 74 Applicat
0008: 69 6f 6e 20 46 61 69 6c ion Fail
0010: 75 72 65 20 20 66 6c 69 ure fli
0018: 67 68 74 2e 65 78 65 20 ght.exe
0020: 31 2e 31 2e 30 2e 33 30 1.1.0.30
0028: 30 34 31 20 69 6e 20 6e 041 in n
0030: 76 61 70 70 66 69 6c 74 vappfilt
0038: 65 72 2e 64 6c 6c 20 32 er.dll 2
0040: 2e 32 2e 30 2e 36 35 33 .2.0.653
0048: 31 20 61 74 20 6f 66 66 1 at off
0050: 73 65 74 20 30 30 30 30 set 0000
0058: 61 34 36 37 0d 0a a467..


Edit: I did some searching and seen that it was Nvidia driver that belonged to nforce access manager. When I installed my chipset drivers, I didn't realize I had installed this type of firewall.

I uninstalled this, and it's working fine now.

Thanks for the help, wouldn't have known to look there.
http://forums.steampowered.com/forum....php?t=2823262

If that doesn't help. Check out multiple threads on the good search.
http://www.google.com/#hl=en&safe=of...w=1762&bih=824

Northeastmonk is offline   Reply With Quote