PDA

View Full Version : arggh stupid call of duty


spider-prime
11-23-2003, 05:59 AM
tell me if this makes sense


I just got the game

then my little brother installed and played multiplayer for like 2 hours

then my older brother goes to play

when he goes to choose a team to play on, it freezes and messes up


so then we test out Single player, I get into the training but as soon as I hit up

FREEZED AGAIN!

I have a radeon 9600 pro, I downloaded the hotfix for it

it did nothing but ask me to re register my radeon again

I reinstalled it and it does the same thing

and I have WinXP too

I'm more thinking its my XP cause my brother was playing, its just for some reason now not working :(

Seska
11-23-2003, 07:19 AM
If you ahve winXP you can always choose to rollback to a recovery point BEFORE the game was installed, then install and try again.

Hit the start button/programs/accessories/systemtools and select system recovery. Then recover to apoint BEFORE your brother installed CoD. Dont worry, the process doesnt delete any files or mail or stuff you ahev downloaded, it jsut uninstalls all the stuff you have installed after that moment.

spider-prime
11-23-2003, 08:00 AM
yeah I've done it before

but no need so far

I looked up at Activision's site and it actually had a sympton for what happens to me

apperently I have to set the video settings to 600-800 and keep it on 32bit

if its set to anything else it will crash

been playing 2 hours so far

just quit now

but if it still works after the next time I reboot my computer, its fixed

thanks for the advice anyways Seska :)

hope this works, I like to play the single player I find it fun

Alucard
11-23-2003, 08:31 AM
Ok that makes zero sense. My friend has WinXP and a radeon 9800 and he doesn't have to play in 600x800. What version Catalyst drivers do you have installed? And I'll assume you already have DX9?

Nindalf
11-23-2003, 08:56 AM
The game sucks. It doesn't have Normandy. Played it at my friends, and don't see what's the big deal is, there's enough WW2 FPSs already!

Alucard
11-23-2003, 11:53 AM
Be quiet Nin! I bet you didn't experience the awesomness of the Russian stages! If you say you had then you're lying! And if you had and you didn't like the game still then you were most likely on the N64 didn't know it!

Nindalf
11-23-2003, 12:03 PM
I don't know was it russians or not, in that retarded game world they all speak english, I played some retarded stages, where I had to snipe down some snipers and then invade the building, then I played some weird snow stages, where I had to blow up some retarded cannons. Or some of those level might have been from H&D2, not sure, we played both. H&D2 sure was fun in LAN though.

Alucard
11-23-2003, 02:22 PM
H&D2 is sucky. CoD is awesome.

Nindalf
11-23-2003, 02:26 PM
WTF?! H&D2 is brilliant! Have you played it, or the first one? That was a game that really deserved a sequal, unlike this POS CoD, never should have been made!

Alucard
11-23-2003, 03:26 PM
Read my sig and go back to your nintendo!!!

spider-prime
11-23-2003, 07:15 PM
Originally posted by Alucard
Ok that makes zero sense. My friend has WinXP and a radeon 9800 and he doesn't have to play in 600x800. What version Catalyst drivers do you have installed? And I'll assume you already have DX9?


ok nevermind what I said, now it crashes my computer when I get into a game

Windows XP just shuts down and restarts with the blue screen of death

but I have all the recent drivers installed

and apparently alot of people with ATI cards are having problems and the hotfix still doesn't fix it, so I'm gonna take it back till they have a good fix for the game

but for some reason it works fine when I install it for the first time but then when I reboot it screwed up

:(

Alucard
11-24-2003, 09:39 AM
Sounds like theres something on your system messing with it. I dont buy the ATI card problem. I'm assuming you've been to the official site and read thoroughly through the forums on the technical help? Or even posted your own topic about it?

Dont bother taking it back. Once you find out what the problem is then it'll be fine. But if you take it back and buy it again in a month, the price will still be the same. So keep it anyway. This way you garuntee yourself that you'll play it instead of ignore it for newer games. The problem is something freakish. Flitter about the forums and see if theres a way to fix things. Its probably something real simple.

jeremy_aerts
11-24-2003, 01:00 PM
You seriously don't think call of duty is that good of a game? your more of a nintendo fanboy than i thought....

Nindalf
11-24-2003, 01:26 PM
Wow wow wow, Me? A Fanboy? HAHAH! Where do you get this stuff?! HAhahahaha...fanboy...

Hilarious. :D

spider-prime
11-26-2003, 05:04 AM
yeah it is my computer why it isn't working


I got a new computer on monday brand new custom made computer

DVD rewritable in it too :D

2.6 ghz processor, with 800mhz busside,

best thing about my new computer was


FREE SCANNER/PRINTER/COPIER!

FREE WIRELESS ROUTER!

FREE 1 GIG DDR RAM!

FREE 160 GIG HD!

FREE DIGITAL CAMERA!



for only 1300 dollars CDN too :D

but I switched my ATI to the new computer and it works fine, Call of Duty works perfect, Counter Strike is getting a constant 200 fps now :yikes:

before on my 1.6 ghz computer it would only get 60 constant fps

so something is messing up my old computer so after I take it to my friend whose job is to repair computers, he might be able to find out the problem and fix it

I told him about it and he may think its a HD problem, it might be busted or something

cause before it was running way to slow then it should, so I reformatted, it still ran wayyy to slow then its supposed to when the only thing on it was Windows itself

and then errors came up saying windows files were getting replaced by corrupted vers. and asked for the CD almost non stop

then it would mess up by not loading windows anymore

but I recently got it to stop bringing up the error by reformatting again, but it still ran to slow

so there must be some errors in my hardware why it would do that

so I will find out later on, but on well, now I got my new computer where the only thing bad about it is I got SUPER CHEAP SPEAKERS ahha dammmm they poopy

Alucard
11-26-2003, 09:55 AM
ha! Told you to ignore the dumb 'its an ATI problem' thing. Sounds like an awesome system you got there.

Nindalf
11-26-2003, 10:04 AM
Could some one explain what the heck Giga and Mhz's are for? I think on Ghz is 1000mhz or something, but what are they for? Does it make much difference if computer has 3.2ghz or 2.6?

And could some one explain like you would to a four year old everything there is to know about computers? :p

spider-prime
11-26-2003, 10:30 AM
Originally posted by S?r Ninglor
Could some one explain what the heck Giga and Mhz's are for? I think on Ghz is 1000mhz or something, but what are they for? Does it make much difference if computer has 3.2ghz or 2.6?

And could some one explain like you would to a four year old everything there is to know about computers? :p


yes 1000 mhz is 1ghz

its Mega Hertz gigahertz

and yeah it makes a differences but really its best to get the cheaper one right now cause theres nothing that even requires the use of over 1ghz on a processor

its just the speed of the Processor on your Motherboard


but yeah, now I'm wondering what was messing up my old computer now

which later on I'm hooking up for a LAN :)

once I get it fixed right

someone said it might be the blasterworm on the computer, but I can't check that now, my friend is using it at her school while she is there and she is going to give it back when her classes are done in April, but no biggie, new computer kicks ass :D

Alucard
11-26-2003, 12:03 PM
Actually if you only had 1gig cpu your system would be super slow! The bare minimum you should have now days is 2gig.

spider-prime
11-27-2003, 01:35 AM
Originally posted by Alucard
Actually if you only had 1gig cpu your system would be super slow! The bare minimum you should have now days is 2gig.

yeah thats true but stores now don't even carry less then 2gig cpus anymore for their computers

Alucard
11-27-2003, 02:23 AM
Thats cause they're cheapskates. Order from any online PC shop and you'll be able to get stuff up to 3gig. Never buy below 2!

spider-prime
11-27-2003, 03:05 PM
I can still upgrade my motherboard up to 3.6 ghz

so later when I want more speed, I'm gonna upgrade it :D

spider-prime
12-01-2003, 09:14 AM
hahaha my friend I gave my PC too


She put on a virus scanner on the computer and guess why it wasn't working so well


IT HAD 450 VIRUSES ON IT

NOW THE WHOLE COMPUTER IS SCREWED!! hahaha I couldn't start laughing so now when she comes down for Christmas break, I have to reformat and fix everything again hahaha

but this time I'm gonna install the virus scanner first and kill the blaster worm virus before it screws it up like it did before hehe

Magnus
12-01-2003, 10:32 AM
Originally posted by spider-prime

IT HAD 450 VIRUSES ON IT

Thats just wrong. Hadnt you heard of Antivirus software at the time?

spider-prime
12-02-2003, 09:22 PM
Originally posted by Magnus
Thats just wrong. Hadnt you heard of Antivirus software at the time?


I did have one on it, but I forgot to update it hahaha, so the blaster worm let everything though hahaha oh well, its easy to fix anyways as long as it doesn't melt my HD or CPU hehe

Alucard
12-02-2003, 11:11 PM
Tell her to quit looking for porn sites!!

spider-prime
12-03-2003, 08:38 AM
Originally posted by Alucard
Tell her to quit looking for porn sites!!


hahaha if I told her that, she would burst out screaming saying IT WASSSS YOUUUU WHO LOOKS AT IT!!


then I would start laughing and then I would say, so? I'm a man damnit, I have my needs :D hahaha


cause it was funny, cause her brother let her use his super old super Crappy computer, AND HE HAD SO MUCH SPYWARE AND VIRUSES AND POORRNNNNN PROGRAMS ON THE COMPUTER that once I updated his windows on the computer, Windows now wouldn't load up

so I had to use the recovery disc that came with the computer to fix it haha

but when she gave it back, he didn't care he lost all his downloaded files, he only cared when she kept his mouse to use with my computer cause my old one broke

AND HE DOESN"T EVEN USE A COMPUTER, so that made me laugh he only used it for porn and downloading music hahaha